Friday, October 14, 2011

Pizza oh Pizza

Uiks. Rajin pulak menghupdate blog minggu ni. Padahal minggu ni boleh tahan sibuk jugak. Mesyuarat, bengkel, kelas. Bengkel petang tadi dapat berita kena gi Sarawak. Lantikan sebagai auditor Tadbir Urus. Nasib baik last minute bos kata “Fiza..awak dikecualikan ya. settlekan dulu MYPOST ZERO BASED yang belum settle tu”. Haa..lega rasanya. Apa itu MYPOST ZERO BASED? Hanya orang-orang tertentu je tahu. Especially staf Sumber Manusia di JPA.

Balik je rumah petang tadi, sebagai tanda kelegaan (ada jugak ek..layankan je la) sebijik lagi Pizza hebatku terberanak daripada oven. Wah..terberanak pulak ya. Macam buat magic. Bukan apa, bahan-bahan hari tu masih berbaki. Elakkan pembaziran…

 yummy..

Kali ni advanced la sikit kan. Dengan teknik gambar yang menyenget ala-ala gambar masakan kt majalah, nampaklah bergaya sikit Pizza Hot ku itu. Lagipun, saje nak tunjuk koleksi pinggan kegemaran (hadiah kawin). Sampai skang dok cari design tu kat jusco. Tak dapat-dapat. Kononnya nak tambah koleksi.

Jadi kepada sesiapa yang jumpa pinggan design tu kt memana, don’t feel hesitate to tell me bebeh..ni namanya entry 2 dalam 1. Best jugak wat entry camni ek.

That all folks..till then.

7 comments:

Hazlin Baharudin said...

wah piza lagi? ble la dapat rasa air tgn akk yg sweet ni.ekeke. Kak, 'mypost dihatiku' nampak? huhuhu.
Be my follower http://onlyonelynnda.blogspot.com

Fiza said...

haha..tgh gian buat pizza ni..camnoo..
mypost dihatiku ek..jangan harap!!..hahaha

ok.i'll follow~

anamizu said...

eeee pizza sedapnye kak!!
terlior cik ana tengok nih..hehe



*err kak fiza ni adik bradik
dgn cikgu hafiz apani ke ye?
cikgu hafiz pernah m'ajar kat
SMK Felda besout dulu :P
kalau slh,mtk maaf ye..hehe



luv,
cik ana

Fiza Ibrahim Apani said...

sangat TRUE..hafiz apani tu abg kak fiza..
skang dia dah tak mengajar kt besout dah
dah tukar ke slim river..
*peace*

Mieza said...

TQ sudi singgah dapur mieza..selamat berkenalan..mieza follow..jemput follow mieza juga :)

Sekamar Rindu said...

"pizza yang terberanak"- kali pertama dengar ayat ni..

tapi pizza ni mesti sedapp.

Fiza said...

hehe...kita pun first time guna ayat tu..

sedap?..erm..boleh laa..(xleh la puji lebih2..kang sindiri masuk bakul, sindiri mau angkat)