Wednesday, September 21, 2011

I'm Back..

Waaahh...lamanya tak update blog. Macam tengah menggeliat plak. Macam baru sedar dari pertapaan. Agaknya dah lama otak tidak berfikir secara bebas. Selalunya ayat-ayat yang bermain di keybord : "sepertimana tuan sedia maklum..." atau "surat bil. ## adalah dirujuk..." atau "kerjasama pihak tuan amatlah diharapkan dan didahului dengan ucapan terima kasih". Hah. Kenapa masih nak taip ayat-ayat tu kat sini. Oh tidak!!

Hari Raya 2011 sangat menduga naluri keibuanku. Mohamad Aleef Mikhail kena chikenpox dua tiga hari sebelum raya. Nasib baik hari raya pertama Aleef dah boleh pakai baju raya. Apalah nasib anak ummi yang beraya dengan calamine lotion yang bertampal-tampal di muka. Sangat macho...


My favorite gambar raya

Sekarang Aleef Mikhail dah kembali aktif. Tak boleh jumpa 'sesuatu' atas lantai. Mesti nak masukkan dalam mulut. Sangat membahayakan kesihatan..haishhh *sambil buat aksi silat*. Kak long, tolong tengok adik tu. Takut dia bukak suis vakum semulajadi. Hehe.

Ok guys. Till then.








5 comments:

Nurul said...

uhuhu..aku nih, si along dah baik, sambung lak kena kat adiknyer...sadis sungguh

Fiza said...

lor..ye ke nurul..dugaan sungguh..setiap yang berlaku ada sebabnya..

Bui Junaidi said...

bui dtg singgah dan follow...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

budak2 mmg mcm tu..pantang jumpa sesuatu kat lantai terus jer masuk ke mulut..mcm my Qis juga.. ;)

Fiza said...

aleef dh kurang sket mengutip..hobi baru: tarik rambut kak long & cubit pipi (atau yg sewaktu dgn nya)..main capai apa sempat..