Monday, May 09, 2011

Please Take Off..

Haishhh..Nape la malas sangat nak buang price tag kat kasut tu sebelum pakai. Tau la mahal. Dari dulu memang pantang kalau ternampak. Geram nak tolong bukak kan. Biasanya terpandang bila tengah memanjat tangga. Eh..orang depan ni..tau la pakai kasut vincci yang berharga RM59.90. Aduss. Please la..please take off that thing.


Sumber: Yahoo Images (Siap ada tatoo tuu..huahuahua)


Masa hadir kursus last two week ago, terpandang bende yang sama pada kasut BOS. Alamak. Spoil la. Buat bos-bos dan anak-anak buah bos di luar sana, sila tanggalkan benda itu sebelum anda mula menggunakannya. "Eh awak ni sape..biar la..saya mmg suka biarkan price tag tu...takde la saya lupa beli kat mana"...huhu


Sumber: Yahoo Images (opps..i did it again)

...ermm,

1 comment:

perondajaketbiru74 said...

hmmmm org macam ni mmgg giler glamer dan suke nak menunjuk-nunjuk