Monday, April 18, 2011

Apa nak jadi ni episod dua..

Hoh...akhirnya audit di opis berakhir dengan beberapa penemuan 'berdarah' (tak akur la tu)...kasi tragis sket...sebab tu la org tak datang audit lama-lama..sampai satu hari...biasa setengah hari jek...macam-macam la jumpa...tapi elok jugak tu...kita tau yg mana kena buat correction, yang mana kena buat corrective action..lain maknanya tu...chewah..mentang2 baru lepas diaudit...ayat kena poyo sket..

Assignment!!!..masih lom siap...walaubagaimanapun presentation berjalan lancar dengan beberapa pindaan ...tu yang report tak siap-siap tu...jumaat lepas stay back sampai tengah malam..ingatkan leh siap..tak dapek tu doo...byk bende lagi..mlm tu sambung buat kt umah plak..last2 tido sejam jek...gi class pagi tu sangat blurrr~ macam di awang-awangan...presentation pun mcm ada terkeluar ayat2 yang diri sendiri tak paham..huahuahua...so,apa yang dapat disimpulkan disini adalah, moh le kite balik ke rumoh...



..yang sangat penat,

2 comments:

Anonymous said...

penat tak pa berbaloi-baloi nanti..mana-mana yang berdarah cepat-cepat letak ubat gamat..supaya luka lama tidak berdarah kembali

ekekeke..(kreatif tak?)

az

Fiza Ibrahim Apani said...

sangat kreatif..luv it