Wednesday, April 27, 2011

MERDEKA!!!

Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!!

Siap angkat tangan ala-ala Tuanku Abd Rahman ni...korang je tak nampak..

Bestnya ketika ini..final exam dah abis, assignment dah settle.Wahhh..ringan kepala otak.

Petang ni nak berangkat ke Langkawi - Bengkel Audit Sumber Manusia di City Bayview Hotel. Flight kul 7.45 malam dan dijangka sampai 8.45 malam. Sampai sana nak naik apa ni? Harap-harap banyak la teksi walaupun dah malam. Risau dibuatnya. Doakan segala berjalan lancar ya.

Nanti confirm rindu Kak Long, Adik Aleef, Abahnya. Nasib baik dua malam je. Kak long jaga adik tau, jangan bagi adik main kat dapur. Nanti abis dipunggahnya periuk belanga ummi tu. Kak long pulak jangan nakal-nakal. Dengar cakap abah. Huhu..macamlah depa dengar ummi dia membebel kat sini. Ni ulang tayang je. Tadi dah pesan siap-siap dah.

Pukul 4.30 dah nak gerak ke Airport.


..yang sangat lega,

2 comments:

mydailyplanet said...

Lepas ni letak gambar di Langkawi yach...burung lang wajib..



he..he
me

Fiza Ibrahim Apani said...

there is no burung lang in my camera..huhu..
pi jetty makan laksa je kak azie..tu pun lupa nk amik gambar laksa..lapar punya pasal..