Friday, April 15, 2011

Apa nak jadi ni..?

Oh tidak!!..assignment Stat Computing tak siap lagi..esok kene present..apa yang dipresentkan ni...isnin ni plak kat office ada audit.nasib baik audit dalam je..audit SIRIM bulan mei...hohoho...stress comes again...jangan datang migrain sudah...mc disaat ini sudah tiada makna lagi...harap-harap pengorbanan untuk stay back kat fakulti sampai malam hari ni berbaloi dengan report yang cantik dan presentation yang hebat pada pagi esok..hehe..kalau abangku tahu ayg nya buat kerja last minute mahu kene marah ni...dia mmg pantang...sori abg..diriku terpaksa menglastminitkan assignment atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan....chaiyok..chaiyok..



 
...atas nama cinta,




2 comments:

Anonymous said...

Selamat datang ke alam bloggers...

Dari pembaca setia....

Fiza Ibrahim Apani said...

Terima kasih..